Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Bramshaw Wall Hung

Vanaf 2045,-

De Bramshaw Elektrische Kachel biedt hedendaagse veelzijdigheid en stijl, met keuzemogelijkheden voor installatie – logbox, sokkelstandaard of wandmontage – waardoor zelfs een kleine verandering een groots effect kan hebben op de stijl van de ruimte.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Bramshaw elektrische kachel combineert eigentijdse esthetiek en veelzijdigheid, waardoor je de impact van een kleine verandering op de stijl van de kamer kunt waarderen. Deze kachel biedt een veelzijdige benadering van installatie, waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende installatiemethoden: een logbox (houtblokkendoos), een sokkelstandaard of een wandmontage.

 

Met zijn eigentijdse ontwerp en veelzijdige installatie-opties kan de Bramshaw elektrische kachel worden aangepast aan de esthetiek en lay-out van elke ruimte. Of je nu kiest voor de logbox-installatie, de sokkelstandaard of de wandmontage, deze kachel biedt niet alleen warmte en sfeer, maar voegt ook een vleugje moderniteit toe aan je interieur.

 

De mogelijkheid om de installatiemethode te kiezen die het beste past bij jouw voorkeuren en ruimte, benadrukt de veelzijdigheid van de Bramshaw elektrische kachel. Deze veelzijdigheid, gecombineerd met zijn eigentijdse uitstraling, maakt het een welkome toevoeging aan elke kamer, waarbij zelfs een kleine verandering een groots effect kan hebben op de algehele stijl.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Vrijhangend
 • Brandstof
  Elektrisch