Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU

Vuur – het begin voor ons allemaal. 250 jaar geleden bracht DRU het vuur van buiten naar binnen. Ambacht zit hun in de vingers. Vanaf hun gieterij bij Diepenbroek & Reigers Ulft (DRU) vormden ze eerst vuur om, produceerden potten en pannen boven vurige vlammen. Decennia lang stonden ze garant voor onverwoestbare topkwaliteit, en brachten zo vuur bij families, het middelpunt van huiselijkheid.

 

Hoewel verwarming op kolen en hout DRU’s eerste stappen waren, evolueerde DRU met de tijd. Met de opkomst van gas ontdekten ze nieuwe mogelijkheden. Nu zijn ze marktleider in gashaarden en houtkachels, en blijven ze innoveren, van propaan tot elektriciteit en zelfs waterstof. Ze maken vuur oneindig en blijven dé oplossing voor warmte en sfeer.

 

In een wereld die steeds groener wordt, onderzoeken en innoveren we voor een duurzame toekomst. DRU’s vuur blijft branden, geïnspireerd door de gebruiker. Of je nu warmte zoekt of sfeer, ze luisteren naar jouw wensen en blijven altijd dichtbij. Dus neem de tijd, ga er lekker voor zitten. DRU gaat met jouw tijd mee.

Bekijk onze haarden