Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex

Dimplex staat bekend om zijn elektrische sfeerhaarden, die de illusie van levensecht vuur creëren met een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen en zelfs het geknisper van hout. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid in huis.

 

Als toonaangevend merk in elektrische sfeervuren heeft Dimplex innovatieve technologieën zoals Opti-V®, Optiflame® en Optimyst® ontwikkeld. Als onderdeel van Glen Dimplex, ’s werelds grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels, is Dimplex een betrouwbare keuze met een sterke reputatie.

 

Glen Dimplex Benelux, gevestigd in Heerenveen (NL), is verantwoordelijk voor Dimplex en Faber haarden, Stoves & Belling kookapparatuur, en Dimplex en Xpelair verwarming en ventilatie in Europa. Hun haarden zijn duurzaam en passen in elke ruimte, zelfs in kleine appartementen, containers en tiny houses.

 

Vuur is een bron van inspiratie, ontspanning en verbinding. Het zorgt voor meer contact en welzijn. Laat je door Dimplex inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur met een knusse en comfortabele haard van Dimplex.

Bekijk onze elektrische haarden