Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Contura

Het ontwerp en de productontwikkeling van Contura kachels vinden plaats in Zweden, evenals de assemblage van alle kachelonderdelen. Elke kachel wordt grondig gecontroleerd op kwaliteit voordat deze de fabriek in Markaryd verlaat, waardoor ze volledige controle hebben over de kwaliteit in elke fase van de productie. Contura garandeert dat hun kachels geschikt zijn voor moderne woningen en omstandigheden, en zijn er trots op hun kachels te markeren als “Made in Sweden”.

 

Als een bedrijf gevestigd in Småland, een regio die bekend staat om het besparen van hulpbronnen, heeft efficiëntie altijd centraal gestaan in hun productieprocessen. Contura’s fabriek in Markaryd is de grootste en modernste productiefaciliteit voor houtkachels en schoorstenen in Europa, waar kwaliteit elk niveau van productie doordringt. Hun producten worden door heel Europa verkocht en worden gewaardeerd om hun tijdloze design, efficiëntie en hoge kwaliteit.

 

Als de toonaangevende fabrikant van kachelproducten in Scandinavië en een van de belangrijkste spelers in Europa, maakt Contura deel uit van de NIBE-groep, met 17.000 werknemers en een omzet van ongeveer 30 miljard Zweedse kronen.

Bekijk onze haarden