Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Chapel Parket

Het Original Chapel keurmerk is uw kwaliteitszegel voor de meest exclusieve, in Nederland gemaakte houten vloeren. Het verhaal van Original Chapel is er een van een uniek natuurproduct, vervaardigd op een milieuvriendelijke manier. Alleen het beste Europese eikenhout wordt gebruikt. Het volledige productieproces wordt intern uitgevoerd, van ruw hout tot het afgewerkte product. Elke plank wordt met de hand afgewerkt. Chapel begint direct na uw bestelling met het werk, zodat uw vloer speciaal voor u wordt gemaakt.

 

Original Chapel wordt vervaardigd door Houtindustrie Schijndel, een toonaangevend internationaal houtverwerkings- en vloerenbedrijf gevestigd in Nederland. Zij hebben een rijke geschiedenis als houtbewerkingsbedrijf en 35 jaar ervaring in de productie van houten vloeren. Van oorsprong houtbewerkers hebben ze fors geĆÆnvesteerd in gespecialiseerde vaardigheden en machines. Dit betekent dat hun houtbewerking vaardigheden ongeĆ«venaard zijn, waardoor ze enkele van de beste kwaliteit vloerproducten in de branche kunnen maken.

 

Elke Chapel vloerplank is individueel gemarkeerd met een unieke combinatie van productiecode, ordernummer en productreferentie. Samen met het Original Chapel keurmerk zijn deze markeringen het bewijs dat uw product een echt Original Chapel product is.

Bekijk onze houten vloeren