Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Boley

Boley Openhaarden staat al meer dan 45 jaar bekend om het inspelen op de individuele wensen van de klant. Samen met u creƫren ze de gewenste sfeer, waarbij zowel esthetiek als technische aspecten worden overwogen. Of u nu kiest voor een inbouwhaard of een vrijstaande haard, Boley begeleidt u in elke stap van het proces.

 

Boley’s openhaarden bieden niet alleen warmte en comfort op donkere dagen, maar dienen ook als het kloppende hart en centrale punt van uw interieur. Bij Boley realiseren ze al sinds 1970 hartverwarmend design, van traditionele houtgestookte haarden tot comfortabele gashaarden, altijd met oog voor de individuele wensen van de klant.

 

In hun showroom of bij een van de exclusieve dealers, kunt u de verschillende mogelijkheden in design, kleur, materiaalgebruik en warmtetechniek ervaren. Neem gerust een matenplan van uw woning mee, zodat hun interieurarchitecten samen met u kunnen nadenken over de perfecte haard voor uw interieur. Hun doel is om uw Boley openhaard volledig te laten integreren in uw leefruimte. Boley exclusieve openhaarden staat voor 100% Nederlands maatwerk!

Bekijk onze speciale haarden