Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 6

Vanaf Op aanvraag

Boley biedt maatwerk buitenhaarden, van houtgestookte inbouwhaarden tot vrijstaande gasgestookte modellen, ontworpen om uw specifieke wensen te vervullen en perfect aan te sluiten bij uw buitenruimte en levensstijl.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij Boley begrijpen we dat uw buitenhaard meer is dan alleen een bron van warmte; het is een weerspiegeling van uw smaak, stijl en levensstijl. Daarom bieden we maatwerk oplossingen voor buitenhaarden die perfect aansluiten bij uw wensen. Of u nu droomt van een houtgestookte inbouwhaard of een vrijstaand gasgestookt model, Boley heeft de kennis, ervaring en mogelijkheden om uw specifieke verlangens werkelijkheid te laten worden.

 

Elke buitenhaard die we creëren, wordt met zorg en vakmanschap ontworpen en vervaardigd. We luisteren naar uw ideeën en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat perfect past bij uw buitenruimte en persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige sfeer op uw terras of een stijlvolle toevoeging aan uw tuin, Boley staat klaar om uw visie tot leven te brengen.

 

Onze expertise strekt zich uit tot diverse brandstofopties, van houtgestookte haarden die een rustieke charme toevoegen tot gasgestookte modellen die gemak en comfort bieden. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben de expertise en middelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en een buitenhaard te creëren die perfect past bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Vrijstaand