Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY SPECIAL 16

Vanaf Op aanvraag

De unieke ronde haard van Boley, met een buitenste schijf in champagnekleur, aanpasbaar in kleur/materiaal, zwevend effect dankzij een subtiele LED-strip, en een roestvrijstalen ring voor een fraai contrast, is een ongeëvenaarde eyecatcher voor elk interieur.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De ronde haard van Boley onderscheidt zich als een uniek en ongeëvenaard stuk in zijn klasse. Deze haard, die zijn gelijke niet kent, vormt een onmiskenbaar centraal element in elk interieur. De buitenste ronde schijf van deze haard is met zorg gespoten in de elegante kleur champagne. Belangrijk om te vermelden is dat deze haard volledig aanpasbaar is qua kleur en materiaal, waardoor hij perfect aansluit bij de persoonlijke smaak en interieurvoorkeuren van elke klant.

 

Een opvallend kenmerk van deze haard is de illusie van zwevendheid die wordt gecreëerd door de achterliggende LED-strip. Deze strategisch geplaatste LED-verlichting geeft een subtiel, doch indrukwekkend effect, waardoor de haard lijkt te zweven voor de muur. Dit innovatieve ontwerpaspect voegt een element van magie toe aan de esthetiek van de haard, waardoor het niet alleen een warmtebron is, maar ook een visueel pronkstuk in de ruimte.

 

De ring die naar het vuur leidt is vervaardigd uit roestvrij staal (rvs), wat een prachtig contrast biedt met de overige elementen van de haard. Deze rvs-ring omlijst niet alleen het vuur op een elegante manier, maar benadrukt ook de moderne uitstraling van de haard, terwijl het een vleugje verfijning toevoegt aan het geheel.

 

Boley’s ronde haard is niet alleen een functionele toevoeging aan het interieur maar dient ook als een artistiek statement. Het is een fusie van innovatief design, veelzijdigheid en verfijnde esthetiek die een ongeëvenaarde aanwezigheid in elke ruimte creëert.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw