Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 844

Vanaf Op aanvraag

De Boley 844, als de breedste variant van het 840 model, biedt keuzes tussen gas en hout als brandstof, twee optische hoogtes en diverse materialen voor het gebied boven het vuur, waardoor het een flexibele en aanpasbare haard is voor uw specifieke behoeften en smaak.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De openhaard 844, als de breedste variant van het 840 model van Boley, biedt diverse mogelijkheden en flexibiliteit. Deze haard kan zowel in gas- als houtgestookte uitvoeringen worden verkregen, waardoor u de keuze heeft om de brandstof te kiezen die het beste bij uw voorkeur past.

 

Een opvallende eigenschap van deze haard is de mogelijkheid om te kiezen uit twee optische hoogtes. Hiermee kunt u de haard aanpassen aan uw specifieke ruimte en gewenste visuele effecten, waardoor u meer controle heeft over het uiterlijk van de haard.

 

Bovendien biedt de haard de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende materialen voor het gebied van 23cm boven het vuur, zoals glas, metaal of stucwerk. Deze keuzemogelijkheid biedt niet alleen diversiteit in esthetiek maar kan ook de algehele uitstraling van de haard aanpassen, waardoor u de haard meer op uw smaak en interieur kunt afstemmen.

 

De Boley 844 is een veelzijdige haard die met zijn breedte, brandstofkeuze en aanpasbare hoogteopties een aantrekkelijke optie vormt voor diegenen die streven naar een haard die zowel functioneel als esthetisch aanpasbaar is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw