Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 65

Vanaf Op aanvraag

De Boley 65, beschikbaar in hout- en gasvarianten, kenmerkt zich door zijn vierkante maatvoering en biedt veelzijdige ontwerpmogelijkheden dankzij de losstaande rookvangkegel, waardoor zijwanden en achterwand naar wens kunnen worden aangepast voor een strakke en flexibele haardoplossing.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De openhaard Boley 65 biedt flexibiliteit doordat deze zowel in hout als gas kan worden uitgevoerd. De aantrekkelijke vierkante maatvoering van deze haard draagt bij aan een strakke en eigentijdse uitstraling.

 

Een opmerkelijke eigenschap van de Boley 65 is de losstaande rookvangkegel ten opzichte van het branderbed, wat een scala aan ontwerpmogelijkheden biedt. Deze configuratie opent deuren naar veelzijdige ontwerpen, waarbij zijwanden en de achterwand naar wens kunnen worden aangepast en geïntegreerd, afhankelijk van het specifieke ontwerp.

 

Of u nu kiest voor een hout- of gasgestookte variant, de Boley 65 biedt niet alleen flexibiliteit in brandstofkeuze maar ook in ontwerp. Deze eigenschappen maken het mogelijk om een haard te creëren die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren en ontwerpwensen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw