Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 572

Vanaf Op aanvraag

De Boley 572, een populair openhaardmodel, biedt optimaal vuurzicht door het ontbreken van zijwanden en kan optioneel met een zijwand geplaatst worden, waardoor het ideaal is voor zowel centrale als hoekopstellingen.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Boley 572 wordt beschouwd als een van onze meest populaire openhaardmodellen. Dankzij het ontbreken van zijwanden biedt dit model een optimale inkijk naar het vuur, waardoor de vuurbeleving wordt gemaximaliseerd.

 

Een opmerkelijke eigenschap van de Boley 572 is de mogelijkheid om optioneel een zijwand in deze haard te plaatsen. Hierdoor wordt dit model uiterst geschikt voor plaatsing in een hoek. De flexibiliteit van dit ontwerp maakt het mogelijk om deze haard niet alleen centraal in een ruimte te plaatsen voor een prachtige open inkijk, maar ook om het in een hoek te installeren voor een meer ruimtebesparende opstelling.

 

Met zijn populariteit, uitstekende vuurzicht en aanpasbare opstelling is de Boley 572 een veelzijdige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haard die zowel in het midden van een ruimte als in een hoekopstelling tot zijn recht komt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw