Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

BOLEY 186WS

Vanaf Op aanvraag

Boley 186WS, het wandmodel van de Boley 186 haard, kenmerkt zich door wandschilden naast zijn cilindrische vorm en biedt aanpassingsmogelijkheden in plateau- en kleurkeuze, waardoor het een eigentijdse en op maat gemaakte toevoeging is voor uw interieur.

Artikelnummer: 8d6dc35e506f-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Openhaard Boley 186WS is het wandmodel van de vrijstaande haard Boley 186. Deze unieke variant, gekenmerkt door zijn wandopstelling, vertoont wandschilden naast de cilindrische vorm en twee opvallende staande ronde kolommen. Dit ontwerp benadrukt niet alleen de eigentijdse uitstraling maar biedt tevens een opvallend ruimtelijk element in elke omgeving.

 

Het plateau van deze haard kan worden vervaardigd in diverse soorten marmer of natuursteen. Hierdoor heeft u de vrijheid om het materiaal te kiezen dat het best past bij uw smaak en het interieur van uw ruimte. Daarnaast biedt Boley aanpassingen in de kleur van de haard, zodat deze naadloos aansluit bij uw specifieke voorkeuren en stijl.

 

De Boley 186WS combineert esthetiek en personalisatie in een wandmodel haard. Met zijn unieke kenmerken en aanpassingsmogelijkheden biedt dit model niet alleen warmte en sfeer, maar ook een stijlvol statement dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Merk
  Boley
 • Stijl
  Inbouw