Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bauwerk Parkett

Tegenwoordig verlangen we naar echte dingen, naar een stukje echte natuur. We willen echte materialen die we kunnen aanraken, voelen en ervaren met al onze zintuigen. We willen bewust onze leefruimte en de objecten om ons heen waarnemen en ervan genieten. De natuur en haar producten helpen ons om onze innerlijke balans te vinden en te behouden. Dit geldt ook voor parketvloeren gemaakt van echt hout, die een unieke tastbare sensatie bieden.

 

Als het grootste ‘meubelstuk’ qua oppervlakte vult een houten vloer uw huis met warmte en zorgt het voor een gevoel van welzijn in elke kamer. Als een gezond, duurzaam en kwaliteitsproduct geeft parket ons het gevoel dat we op de lange termijn de juiste keuzes hebben gemaakt voor onszelf, onze dierbaren en het milieu. Als pionier benadrukt Bauwerk gezond leven met systematische controles door onafhankelijke derde partijen, zoals het eco-instituut het Sentinel Haus Institute, en certificaten en standaarden, zoals het FSC-label en het veeleisende Cradle to Cradleâ„¢-certificaat. Dit betekent dat de producten natuurlijk zijn en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd, en dat ze kunnen worden gerecycled zodra hun levensduur voorbij is.

 

Parket van Bauwerk geeft ons een perfect uitgebalanceerde, alledaagse leefomgeving en een natuurlijk gezond binnenklimaat voor zintuiglijke waarneming, intense sensaties, positieve inspiratie en nieuwe energie.

Bekijk onze vloeren