Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Bellfires

Sinds 1976 belichaamt Barbas Bellfires de essentie van vakmanschap en toewijding in elke haard die ze creƫren. Hun verhaal begint met een diepgewortelde liefde voor haarden en kachels, een passie die door de jaren heen alleen maar sterker is geworden.

 

Met een scherp oog voor eigentijdse trends en innovatie, vervaardigt Barbas Bellfires gas- en houthaarden die niet alleen een aanvulling zijn op je interieur, maar er ook echt toe doen. Kwaliteit staat centraal in alles wat ze doen, van het ontwerp tot aan de afterservice. Ze streven ernaar om haarden te leveren die niet alleen veilig en probleemloos werken, maar ook de ultieme vuurbeleving bieden, die met elke vlam steeds perfecter wordt.

 

Wat Barbas Bellfires echt onderscheidt, is hun toewijding aan maatwerk. Elke haard wordt volledig op maat gemaakt, met aandacht voor jouw specifieke wensen en behoeften. Of je nu kiest voor een tijdloos ontwerp of een eigentijdse stijl, Barbas Bellfires staat garant voor een uniek meesterwerk dat perfect past bij jouw ruimte.

 

Door geen standaardvoorraad te hanteren, kunnen ze de levertijden kort houden en snel inspelen op productverbeteringen. Dit betekent dat je altijd de nieuwste en beste oplossingen krijgt, zonder te wachten op het opraken van oude voorraad. Bij Barbas Bellfires draait duurzaamheid niet alleen om het product zelf, maar ook om het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met hun klanten.

Bekijk onze haarden