Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

AvanceFloors

Het complete productieproces van AvanceFloors is in eigen beheer. Elke dag arriveren nieuwe ladingen vers gezaagd hout dat zij met grote zorg drogen, verlijmen, schuren, profileren en afwerken om u maximale kwaliteit te garanderen. Hun productielijnen zijn kort, wat ze in staat stelt snel te schakelen om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Zo krijgt u een unieke vloer die uw persoonlijkheid optimaal weerspiegelt.

 

AvanceFloors stopt veel eerlijk handwerk in de houten vloeren. Elk vloerdeel krijgt een extra beschermende coating met een olie die het zijn natuurlijke, warme uitstraling geeft. Omdat ze de olie met de hand aanbrengen, dringt deze diep door in het hout. Dat geeft AvanceFloors houten vloerdelen hun slijtvaste kleurechtheid. Bovendien bieden ze een ruime keuze in stijlen, van chic smal tot landelijk breed, met patronen zoals visgraat of Hongaarse punt. Voor elk huishouden en iedere commerciƫle ruimte is er een passende oplossing.

 

De vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud dankzij de beschermende oliecoating. Regelmatig stofzuigen en af en toe gebruik van parketreiniger houdt uw vloer stralend mooi. Jaarlijks olie aanbrengen is voldoende om een leven lang plezier van uw AvanceFloors houten vloer te hebben. AvanceFloors gehele productieproces is ingericht op 100% duurzaamheid. Houtresten van het productieproces leveren groene stroom voor de machines en warmte voor de productiefaciliteiten. Wat er aan energie overblijft, gebruiken ze om 3.500 huishoudens te voorzien van groene stroom. Niets gaat verloren. Een eikenhouten vloer van AvanceFloors is een verantwoorde keuze voor een duurzame toekomst.

Bekijk onze vloeren