Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Haardgas Gasflesopslag 4 x 10,5kg Flessen

Vanaf 625,-

Gasflesopslagen van Haardgas beschermen gasflessen tegen weersinvloeden, bieden esthetische voordelen en worden gebruiksklaar geleverd, waarbij opties bestaan voor verschillende groottes en opstellingen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Gasflesopslagen beschermen gasflessen tegen weersinvloeden en nemen deze tevens uit het zicht. De gasflesopslagen van Haardgas worden gemonteerd geleverd, wat zorgt voor gemak en snelle installatie. Wanneer een Haardgas-gasflesopslag in combinatie met een omschakelunit wordt geleverd, is deze unit al in de opslag aangebracht. Dit bespaart tijd en moeite tijdens de installatie en zorgt voor een naadloze integratie van de systemen.

 

Gasflesopslagen voor 10,5kg gasflessen zijn compact en efficiƫnt ontworpen. Deze lage gasflesopslagen zijn verkrijgbaar met een scharnier- of schuifdeksel, afhankelijk van de voorkeur en de beschikbare ruimte. Ze zijn geschikt voor het opslaan van twee of vier gasflessen, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn voor verschillende behoeften. De scharnier- en schuifdeksels zorgen voor eenvoudige toegang tot de gasflessen, terwijl de opslagruimte georganiseerd en veilig blijft.

 

Voor situaties met een groter gasverbruik zijn de gasflesopslagen voor 33kg cilinders ideaal. Deze modellen zijn niet alleen compact, maar ook afsluitbaar met een deurslot voor extra veiligheid. De hoge gasflesopslagen zijn ontworpen om twee of vier gascilinders te huisvesten. Bij het opslaan van vier cilinders staan deze in een vierkant opstelling, met twee cilinders voor en twee achter. Dit ontwerp optimaliseert de ruimte en zorgt voor stabiele en veilige opslag van de grotere cilinders.

Specificaties

 • Merk
  Emgas
 • Stijl
  4 x 10,5kg
 • Brandstof
  Gas
 • Kleuren
  Verzinkt Staal, RAL 9005, RAL 7016