Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Gaskast Emgas

Vanaf Op aanvraag

De Emgas gaskast is een compacte en complete oplossing voor woningen die niet op aardgas zijn aangesloten. Met een automatische omschakelunit, drukregelaar en twee gasslangen biedt de gaskast de mogelijkheid om propaanapparatuur met een vermogen tot 100 kW te gebruiken.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Voor woningen die niet op aardgas zijn aangesloten, biedt Emgas een complete oplossing met hun gaskast en gasunit, waardoor gas voor verwarmen, koken en warm water altijd beschikbaar is.

 

Gaskast

De gaskast is een compacte oplossing, speciaal ontworpen voor permanent gebruik. Deze kast bevat een automatische omschakelunit, drukregelaar en twee gasslangen, waardoor het geschikt is voor propaanapparatuur met een vermogen tot maximaal 100 kW en een werkdruk van 30 mbar.

 

De veelzijdigheid van de gaskast maakt het ideaal voor diverse toepassingen, zoals het stoken van de CV-ketel, gashaard, gasfornuis, vuurtafels of gasbarbecues. Met deze gaskast kunnen gebruikers genieten van de voordelen van propaangas in hun huis, ongeacht de locatie of aansluiting op het aardgasnetwerk.

 

De installatie en afstelling van de gaskast worden verzorgd door een ervaren installateur, waardoor gebruikers kunnen vertrouwen op een veilige en betrouwbare werking van hun gasvoorziening.

Specificaties

  • Merk
    Emgas
  • Brandstof
    Gas