Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

JØTUL F 620 LB

Vanaf 5100,-

De grote houtkachel, met afmetingen van 536 mm x 724 mm x 446 mm, biedt aangename warmte en handige functies, waaronder een royale kookplaat. Met drie glazen ruiten en gebruiksvriendelijke ontluchters zorgt deze kachel voor een prachtig zicht op de vlammen en eenvoudig vuurbeheer.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een grote houtkachel biedt een heerlijke warmte die een gezellige sfeer in huis creëert. Deze specifieke houtkachel is ontworpen om op een voetstuk te worden gemonteerd, zorgvuldig afgestemd op de specificaties van de kachel en op uw persoonlijke voorkeuren met betrekking tot het interieur. De veelzijdige kenmerken omvatten een ruime, brede kookplaat bovenop, waardoor er gelijktijdig meerdere pannen op geplaatst kunnen worden voor het bereiden van voedsel.

 

Gebruiksvriendelijke ontluchters zijn geïntegreerd in het ontwerp, waardoor het aansteken van de kachel, het controleren van vlammen en vuur, een eenvoudige taak wordt. Voor extra veiligheid zijn er functies zoals de blokhouder in de verbrandingskamer en het deurtje met snelsluiting toegevoegd, die een veilig gebruik van de kachel garanderen.

 

De houtkachel is ontworpen met drie glazen ruiten en lichtgekleurde binnenplaten van massief gietijzer, waardoor een ongehinderd en indrukwekkend zicht op de vlammen mogelijk is vanuit verschillende hoeken in de kamer. Deze opstelling biedt een esthetische meerwaarde en maakt het mogelijk om te genieten van de sfeer die de dansende vlammen creëren. Dankzij het airwash-systeem en de coating op het glas is het eenvoudiger om het glas schoon te houden, waardoor het vuur altijd goed zichtbaar blijft.

 

Bovendien kan deze houtkachel worden aangepast aan uw interieur en persoonlijke voorkeuren, waardoor het een waardevolle toevoeging wordt aan uw huis. Met een royale kookplaat bovenop, afmetingen van 536 mm in hoogte, 724 mm in breedte en 446 mm in diepte, biedt deze kachel niet alleen een aangename warmte maar ook een functionele en stijlvolle aanvulling op uw leefruimte.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,7 kW
 • Merk
  Jøtul
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout