Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Ashurst

Vanaf 2145,-

De Ashurst Elektrische Kachel maakt gebruik van geavanceerde LED-vlamtechnologie om een warme sfeer in de kamer te creëren. Met de optie om het vlammenbeeld zonder warmte te activeren, kan de kachel het hele jaar door gebruikt worden voor een gezellige ambiance, ongeacht het seizoen.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Ashurst elektrische kachel maakt gebruik van de nieuwste LED-vlamtechnologie om een gevoel van warmte en gezelligheid in de kamer te creëren. Deze geavanceerde vlamtechnologie biedt een levensecht vlambeeld dat nauwelijks te onderscheiden is van een echt haardvuur. De rustgevende gloed en het realistische vlammenspel dragen bij aan de sfeer van een authentiek haardvuur, waardoor een warme ambiance ontstaat, zelfs zonder de warmtefunctie ingeschakeld.

 

Een opvallend kenmerk van de Ashurst elektrische kachel is de optie om het vlammenbeeld in te schakelen zonder dat hierbij warmte wordt gegenereerd. Deze functie maakt het mogelijk om het haardvuur het hele jaar door te gebruiken, zelfs op warmere dagen wanneer de extra warmte niet nodig is. Zo kun je altijd genieten van de esthetiek en de gezelligheid van het vlammenspel, ongeacht het seizoen.

 

De veelzijdigheid van de Ashurst elektrische kachel, met zijn realistische vlamtechnologie en het vermogen om het vlammenspel los van de warmtefunctie te gebruiken, biedt een continue bron van sfeer en comfort gedurende alle seizoenen van het jaar.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektrisch